Clipe tensionate în Câmpulung! Un elicopter MAI a preluat un caz COVID!

Clipe tensionate în Câmpulung! Un elicopter MAI a preluat un caz COVID!

Clipe tensionate în Câmpulung pentru mai bine de o oră! Un elicopter MAI pentru victime multiple a preluat un caz COVID! Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru, adică de când s-a instaurat starea de urgență în România.

Se pare că medicii de pe elicopter au intervenit la Câmpulung pentru a prelua acest caz și a-l transfera la o unitate spitalicească din Brașov.

Persoana respectivă din fericire nu este în stare critică, probabil transferul făcându-se din cauza lipsei paturilor la spitalele din Argeș. Pe surse am aflat că pacienta mai are și alte comorbidități, având nevoie de intervenții medicale mai amănunțite.

La stadionul municipal Câmpulung au venit cadrele medicale de pe ambulanță cu pacienta care a fost stabilizată și pregătită pentru transferul cu elicopterul. Preluarea și predarea cazului s-a făcut în condiții de maximă siguranță.

Din peisaj nu au lipsit spectatorii care au venit la stadion pentru sport și au fost scoși de polițiștii locali, aceștia preferând să asiste la transfer din tribune din păcate fără niciun fel de protecție.

About The Author

Related posts