Colegiul Național Pedagogic Carol I, promovabilitate 100%

Colegiul Național Pedagogic Carol I, promovabilitate 100%

Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu”, Colegiul Național „Zinca Golescu” și Colegiul Național Pedagogic „Carol I” Câmpulung ocupă primele trei locuri, cu rată de promovare de peste 98%, înainte de contestații.

În acest an, în Argeș, s-au înscris 4.601 elevi pentru susținerea examenului de Bacalaureat. S-au prezentat 4.375 de elevi, dintre care trei au fost eliminați în timpul probelor susținute. Județul nostru are 69.99% rata de promovare a Bacalaureatului, conform datelor furnizate de ISJ Argeș.

Elevii Colegiului Național Pedagogic Carol I se pot mândri cu rezultate deosebite la învățătură pe parcursul întregului an școlar, premii la olimpiadele naționale fazele județene sau naționale, premii la diferite concursuri, fie pentru profilul pedagogic fie pentru alte discipline, toate reflectă munca depusă de elevi alături de dascălii care i-au îndrumat în tot acest timp.

Performanțele de pe parcursul anului școlar au fost încununate de rezultatele foarte bune obținute la examenul de Bacalaureat, Colegiul Național Pedagogic Carol I fiind singura unitate din nordul județului Argeș care a obținut promovabiliate 100% pentru promoția 2019.

,,Pe final de an școlar 2018-2019, absolvenții noștri de clasele a XII-a ne-au făcut o bucurie foarte mare. Putem spune că este al doilea an consecutiv, când aici la colegiul nostru se obține procentul de 100% promovabilitate la examenul de Bacalaureat, pentru seria curentă. Felicitări colegilor care i-au pregătit, felicitări absolvenților, le dorim mult succes în continuare, să obțină și acolo unde merg rezultate foarte bune și oriunde pașii îi vor purta în viață să reprezinte cu cinste această școală în care s-au pregătit și să nu uite că sunt obligați la perfomanță”, a declarat Sebastian Celîcu, directorul adjunct al colegiului.

Absolvenții caroliști vor merge acum către diferite orașe, vor urma cursuri la diferite universități, făcând cinste școlii și dascălilor care le-au îndrumat pașii în cei patru ani de liceu.

About The Author

Related posts