Coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism
Coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism

Coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism

Coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism! Asta după ce autocarrul cu 35 de pasageri a fost implicat, sâmbătă, într-un accident produs în Lunca Corbului, judeţul Argeş.

Coliziunea a avut loc între autocar, două camioane şi un autoturism. O persoană a murit, iar mai multe persoane au fost rănite.

Pasagerii din autocar sunt duşi la o pensiune, unde vor aştepta un alt autocar cu care să îşi continue călătoria. Persoana care în urma impactului se afla în stop cardiac a murit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, pasagerii din autocar sunt conduşi de către autorităţile locale către un han, unde vor aştepta sosirea unui alt autocar pentru a continua călătoria pe ruta Craiova-Grecia.

De asemenea, ISU Argeş informează că persoana care în urma impactului se afla în stop cardiac a murit.

La locul accidentului intervin mai multe echipaje ale pompierilor.

 ”În autocar se aflau, din primele informaţii, 35 de persoane, iar în autoturism 5 persoane. Este vorba despre o coliziune între un autocar, 2 camioane şi un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit acesteia, o persoană era în stop cardiac, trei persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului, iar o altă persoană, de naţionalitate greacă  este transportată la spital.

Centrul Infotrafic anunţă că în judeţul Argeş, pe DN65 Piteşti -Slatina, în comuna Lunca Corbului, din cauza accidentului traficul rutier este blocat.

About The Author

Related posts