web analytics
Breaking News

Conducea un autoturism neînmatriculat!

Conducea un autoturism neînmatriculat!

Polițiștii Secției 2 Poliție Pitești l-au depistat pe D.G., de 59 de ani, din comuna Mărăcineni, care conducea un autoturism neînmatriculat bd. 1 Decembrie 1918. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 334 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni l-au depistat pe C.A., de 18 ani, din comuna Rătești, care conducea pe un autoturism pe DJ 702 G – Rătești, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni l-au depistat pe G.D., de 20 de ani, din comuna Răteşti, care conducea un autoturism pe DC 104 – Rătesti, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu l-au depistat pe O.G., de 67 de ani, din comuna Rociu, care în timp ce conducea un autoturism pe DC 106, pe raza comunei Rociu, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts