web analytics
Breaking News

Conduceau sub influența alcoolului!

Conduceau sub influența alcoolului!

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe C.D., de 44 de ani din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DN7, aflându-se sub influenţa alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti, au desfăşurat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere pe DJ 732, DJ 732B, și DN 73C. Cu ocazia acţiunii aceştia au controlat 20 de autovehicule şi 25 de persoane.

Pentru abaterile constatate poliţiştii au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4500 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 2 permise de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

Tot cu ocazia acţiunii, poliţiştii l-au depistat pe S.G., de 57 de ani, din Aninoasa, care conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe T.V., de 50 de ani, din comuna Morăreşti, care conducea un autoturism pe DC 195 – Morăreşti, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti l-au depistat pe B.D., de 44 de ani, din Buzoești, care conducea un autoturism pe DN65A – Buzoeşti, aflându-se sub influenţa alcoolului. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 336 din Cod     ul Penal.

About The Author

Related posts