Consilier local, în timpul ședințelor este în LIVE pe Facebook!
Consilier local, în timpul ședințelor este în LIVE pe Facebook!

Consilier local, în timpul ședințelor este în LIVE pe Facebook!

Consilier local, în timpul ședințelor este în LIVE pe Facebook! Plătită din banii publici, nu contează cât durează o ședință, 2 sau 3 ore, Gabriela Gheorghe fostă Cojocaru își ține simpatizanții la curent cu ce se întâmplă la ședințele la care participă și nu mai contează că trebuie să voteze sau nu proiecte de hotărâre, să ia decizii pentru comunitate. Consilierul local, Gabriela Gheorghe este concentrată maxim pe LIVE.

Singura femeie din Consiliu Local Rucăr, Gabriela Gheorghe, ține piept cu brio consilierilor locali cu ștate vechi. Ca sa vadă fanii ei cam ce se întâmplă în ședințele ordinare și extraordinare, și asta neapărat de la ea, nu de la angajatul de primărie cel care trebuie să filmeze și să transmită în direct pe site-ul primăriei Rucăr și pe pagina oficială a comunei, Găbița în ședințe este cu telefonul în mână în LIVE pe Facebook.

Nu se știe clar cât de atentă este la proiecte sau cât de atentă la LIVE, cert este că tânăra consilieră este implicată în transmisiune… poate, a luat exemplul Elenei de Câmpulung, însă Elena are intrări pe la Capitală, pe la posturile naționale, lucru pe care Găbița nu le are…și nici administrație publică nu știe.

About The Author

Related posts