Consilierii locali din Câmpulung vin la muncă, la ora 16.00. Iată ce proiecte au pe ordinea de zi!

Consilierii locali din Câmpulung vin la muncă, la ora 16.00. Iată ce proiecte au pe ordinea de zi!

Consilierii locali au de muncă, de la ora 16.00 pentru că se întrunesc în cadrul unei şedinţe de Consiliul Local, fiind un sfârşit de lună, o şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi nu au multe proiecte de hotărâre, interesant va fi punctul Diverse, din cauza situaţiei în care se află viceprimarul cu atribuţii de primar, Liviu Ţâroiu. Acesta tocmai a primit din partea Tribunalului Argeş, sentinţa că nu mai poate îndeplini această funcţie, în acest caz fiind nevoit să rămână doar un simplu consilier local din partea PSD. Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă ordinară în data de 29 10 2015 , orele 16.00,  cu următoarea ordine de zi: 1. Proiect de hotărâre privind  rectificarea bugetului Municipiului Câmpulung.

2. Proiect de hotărâre privind Contul de execuţie al Municipiului Câmpulung la data de 30.09.2015.

3. Proiect de hotărâre  privind Regulamentul cuprinzand documentele pe baza carora se acorda sprijinul financiar de la bugetul local pentru unitatile de cult din Municipiul Campulung, apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania.

4. Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi Asociatia Autism Terapie Sport si Arte Arges Pitesti.

5. Proiect de hotărâre privind Serviciul de transport public de persoane.

6. Proiect de hotărâre privind  aprobare PUD pentru terenul situat  în str. Drăceşti, nr.9.

7. Diverse. Vom reveni cu mai multe amănunte pe baza acestor proiecte, în ediţiile on-line dar şi print ale Ziarului din Muscel.

 

About The Author

Related posts