19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

CONSTANTIN TĂMAGĂ: PSD cere intervenția imediată a Consiliului Concurenței pentru eliminarea anomaliilor din piață în ceea ce privește #prețurile alimentelor!

Alte Știri

Constantin Tămagă, membru Biroul Permanent Județean PSD Argeș: PSD cere intervenția imediată a Consiliului Concurenței pentru eliminarea anomaliilor din piață în ceea ce privește #prețurile alimentelor!

Dincolo de măsurile propuse de PSD pentru stoparea scumpirii energiei electrice și a gazelor care afectează și prețurile la #alimente, este la fel de importantă intervenția Consiliului Concurenței pentru verificarea marilor lanțuri de magazine și pentru stoparea practicile neconcurențiale prin care #producătorii români sunt defavorizați față de cei din Uniunea Europeană.

De exemplu, în timp ce producătorilor români li se achiziționează produsele lactate cu un adaos de maximum 5 până la 15% față de prețul de producție, retailerii, indiferent de numele lor, pun acestor produse un adaos comercial cuprins între 35 și 45%.

România nu poate tolera astfel de distorsiuni comerciale nocive pentru producătorii autohtoni!

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie