10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Contrabandist reţinut de poliţişti!

Alte Știri

Contrabandist reţinut de poliţişti!

În ziua se 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă, conform art. 280 din Legea 86/2006 – Codul Vamal, și au reținut un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie 2021 – septembrie 2022, cel în cauză ar fi introdus în țară, prin sustragerea de la controlul vamal, țigarete, în afara antrepozitului fiscal, peste limita legală, de 10.000 de țigarete.

La locuința persoanei în cauză a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de 29.800 de țigarete.

Valoarea prejudiciului stabilit pana la acest moment este de 28.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,  cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie