Control judiciar pentru cei 11 reţinuţi ieri în urma descinderilor!

Control judiciar pentru cei 11 reţinuţi ieri în urma descinderilor!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au reținut miercuri, 11 persoane în urma celor 40 de percheziții, 37 domiciliare și 3 la societăți comerciale de prelucrare a materialului lemnos, efectuate într-un dosar penal întocmit de Poliția Municipiului Câmpulung, Secția de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, furt de arbori, tăinuire la furt de arbori și complicitate la furt de arbori.

În perioada octombrie 2016 – martie a.c., persoanele vizate ar fi tăiat ilegal peste 5200 de arbori, respectiv cantitatea de aproximativ 1235 mc, în valoare de peste 163.000 de lei, iar ulterior ar fi transportat, prelucrat și comercializat materialul lemnos. 24 de persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung pentru audieri.

Miercuri, cele 11 persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar astăzi au fost prezentate la instanţa din cadrul Judecătoriei Câmpulung.

Magistraţii au decis în urmă cu puţin timp ca cele 11 persoane să fie cercetate sub control judiciar. Cei 11 au fost aşteptaţi în faţa Judecătoriei de rude, iar vestea că vor pleca acasă, i-a făcut pe membrii familiilor să chiuie de bucurie. Rudele celor 11 au îngenuncheat lângă clădirea Judecătoriei şi au sărutat pereţii. Femeile au strigat „Să vă dea Dumnezeu sănătate lângă familie şi să mâncaţi sănătoşi oul de Paşte”.

 

About The Author

Related posts