Control judiciar pentru cei trei care au furat prin Stâlpeni!

Control judiciar pentru cei trei care au furat prin Stâlpeni!

Control judiciar pentru cei trei care au furat prin Stâlpeni!

Săptămâna trecută, joi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au descins la cinci locaţii, unde au efectuat  percheziții, într-un dosar privind săvârșirea de infracțiuni de furt calificat.

Din vara anului trecut, poliţiştii au primit mai multe plângeri privind furturi din diverse immobile. Din cercetări, polițiștii au stabilit că începând cu luna august 2018 până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuinţe și anexe, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni pentru audieri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au recuperat şi o parte a bunurilor furate de cei trei din casele pe care le-au spart, acestea fiind şi probe în cauza instrumentată de poliţişti.

După ce au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, cei trei au fost prezentaţi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Câmpulung.

După audieri şi prezentarea probelor de către procurer, instanţa a decis ca cei trei să fie cercetaţi sub control judiciar. Aceştia sunt sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

About The Author

Related posts