web analytics
Breaking News

Copiii niciodată uitaţi ai României: Un tânăr din Irlanda îşi caută familia!

Copiii niciodată uitaţi ai României: Un tânăr din Irlanda îşi caută familia!

Continuăm să vă facem cunoscută drama copiilor care au trăit sentimentul despărţirii de cei dragi în anii ’90 şi au dorit să dea de urma familiei din România.

De data aceasta prezentăm povestea lui Florentin Popa, născut în Curtea de Argeş şi crescut la ORFELINATUL din CÂMPULUNG.

,,SALUTĂRI DIN IRLANDA!!! Am fost adoptat din România de către o minunată familie irlandeză. Sunt în căutarea familiei mele biologice. Sper să îi găsesc pe toți cei înrudiți cu mine. Numele meu românesc a fost POPA FLORENTIN. Sunt născut pe data de 31 martie 1993 în CURTEA DE ARGEȘ, județul ARGEȘ. Numele mamei biologice este POPA MARIA, tatăl necunoscut. Potrivit actelor de adopție la 3 luni am fost internat în ORFELINATUL CÂMPULUNG fiind abandonat la naștere. Este neclar unde am locuit înainte de 11 iunie 1993 când am ajuns în orfelinat. Întotdeauna mi-am dorit să îmi găsesc originile, să văd cu cine semăn, să știu cine mi-a dat viață și să ştiu dacă am frații și surori”, a scris Florentin Popa.

Tânărul a prins curaj şi a scris povestea lui pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitaţi ai României”, sperând că astfel va putea să ia legătura cu mama biologică sau cele puţin cu rudele sale.

About The Author

Related posts