Copil accidentat la Dragoslavele! Poliţia a demarat cercetările în acest caz!

Copil accidentat la Dragoslavele! Poliţia a demarat cercetările în acest caz!

Accident pe DN 73, pe raza comunei Dragoslavele, în zona unui pod. Un minor a fost lovit de un autoturism. Copilul a fost transportat la UPU Câmpulung, apoi preluat de un elicopter Smurd. Poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung au demarat cercetările.

Accidentul s-a produs în jurul orei 11.00, atunci când micuţul se întorcea de la unitatea de învăţământ. A vrut să traverseze, prin locul pe unde o făcea mereu, în zona unui pod, însă aici nu este trecere de pietoni şi mai mult, vizibilitatea conducătorilor auto este redusă. Copilul nu a realizat la ce pericol se expune, şi a sărit să trevereze, însă a fost lovit cu partea stânga faţă a maşinii de un participant la trafic. Micuţul a fost trântit la pământ, lovitura fiind destul de puternică pentru copil, astfel că acesta a picat la pământ ca secerat. Oamenii care au observat nenorocirea au sunat imediat la 112 şi au anunţat accidentul, iar la faţa locului au sosit poliţiştii de la Secţia Rurală Rucăr, ambulanţa din cadrul SAJ Argeş şi nu în ultimul rând poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung care au demarat şi cercetările în acest caz.

Copilul a fost transportat de urgenţă la UPU Câmpulung, iar conducătorului auto, cadrele de la ambulanţă i-au acordat ajutor de specialitate pentru că s-a speriat. La unitatea spitalicească de la poalele Mateiaşului, copilul a fost stabilizat după care preluat de un elicopter Smurd şi trimis la un spital din capitală deoarece prezintă multiple traumatisme la cap. În urma cercetărilor poliţiştilor musceleni, se va stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat de producerea sa.

About The Author

Related posts