Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Copil lovit mortal pe trecerea de pietoni!
Copil lovit mortal pe trecerea de pietoni!

Copil lovit mortal pe trecerea de pietoni!

Copil lovit mortal pe trecerea de pietoni! În urmă cu puțin timp un tragic accident rutier a avut loc pe raza orașului Mioveni în față la Kaufland.

Circulația pe ambele sensuri a fost oprită. Cei care erau în zonă la cumpărături au auzit bubuitura și s-au strâns în număr mare în parcare. Din păcate cadrele medicale de la Ambulanță au încercat să îi acorde primul ajutor copilului, dar din nefericire au fost nevoite să constate decesul.

Se pare că șoferul conducea cu viteză și nu a mai putut evita tragedia. În urma impactului cu autoturismul copilul a fost aruncat câțiva metri în parcarea de la Kaufland.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Davidesti, care conducea un autoturism pe B-dul I. C. Brătianu, din direcția Mioveni către DN 73, a accidentat mortal un copil de 12 ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.


Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto – arhiva

About The Author

Related posts