20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

COȘEȘTI. Teren de sport cu gazon sintetic și nocturnă, în Poiana Târgului

Alte Știri

Veste bună pentru locuitorii din Coșești. Primarul Nicolae Pană a declarat că cel mai controversat drum se va reabilita. Este vorba de un drum județean paralel cu Piscani-Domnești, care leagă practic toate localitățile situate pe malul drept al Râului Doamnei, începând de la Micești și până la Pietroșani.

„Lucrăm în continuare la anveloparea Școlii Leicești și la amenajarea curții instituției de învățământ. Sperăm ca în cel mult o lună să fim gata cu aceste lucrări. În paralel întreprindem demersuri pentru obținerea avizelor necesare demarării a cinci investiții, pe care dorim să le și finalizăm în acest an.

Este vorba de realizarea unui teren de sport cu gazon sintetic și nocturnă, în Poiana Târgului, și de asfaltarea a patru străzi din comună. De asemenea, am întocmit documentațiile și vom depune cereri de finanțare prin PNNR pentru reabilitarea moderată a unor clădirilor de interes public, respectiv primăria, o grădiniță și o școală. Nu în ultimul rând, Direcția de Drumuri Județene Argeș ne-a transmis o cerere de eliberare a certificatului de urbanism în vederea obținerii avizelor necesare realizării lucrării de asfaltare a DJ 731D, pe o lungime de 1,75 km pe raza comunei Coșești, mai precis în satul Jupânești.

Este vorba de un drum județean paralel cu Piscani-Domnești, care leagă practic toate localitățile situate pe malul drept al Râului Doamnei, începând de la Micești și până la Pietroșani. Fără a exagera, este o veste mare pentru locuitorii comunei și nu numai”, anunță primarul Nicolae Pană.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie