Covor de flori până la mormânt pentru copilul omorât în ajun de Paşte

Covor de flori până la mormânt pentru copilul omorât în ajun de Paşte

Tragedie fără margini în Argeş. Peste 1000 de oameni l-au condus pe ultimul drum pe un copil de doar 13 ani mort după ce a fost lovit în plin de o maşină. Şoferul care a dat peste el şi peste încă o fetiţă este instructor militar la Academia aeronautică din Braşov şi, spun localnicii, rudă cu Costel Comana, miliardarul care şi-a luat zilele într-un avion în America de Sud.
Accidentul a avut loc în ajun de Paşti în comuna Recea din Argeş. Băiatul era cu două fetiţe pe marginea drumului. Şoferul a intrat în plin în ei. Impactul a fost fatal pentru băiatul ce studia pianul şi vioa­ra, dar al cărui vis era să ajungă cunoscut în lumea fotbalului. Alexandru a­vea hăinuţele noi pregătite pentru noaptea de Înviere, când urma să meargă cu frăţiorul mai mic şi cu bunicul să ia lumină şi să se împărtăşescă. În acele haine a fost însă îmbrăcat la înmormântare.
Şoferul vitezoman care a dat peste copii e Gheorghe Ovidiu Moşoiu, de 51 de ani, din Braşov şi mergea la Izvoru, în Argeş. Potrivit anchetatorilor nu băuse, dar nu a fost atent. El are acum dosar penal pen­tru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Oamenii spun că e fratele vitreg al miliardarului Costel Comana, omul de afaceri, originar din Ar­geş, care s-a sinucis într-un avion care zbura spre Costa Rica, la sfârşitul lunii februarie. Comana era cercetat de procurorii DNA în dosarul  CFR Călători, pentru dare de mită şi obţinerea de subvenţii ilegale.
Zeci de coroane au acoperit maşina mortuară. Printre cei prezenţi la înmor­mîntare s-au numărat şi colegii de clasă. Ei au făcut un pat de flori de la casa bunicilor băieţelului şi pană la mormânt.

About The Author

Related posts