8.8 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Cu sânge-n instalație, Alinutza face să nu vă dispară gustul minunat al cuvintelor; „m..ie”, „m..ie, „m..ie”

Alte Știri

Cu sânge-n instalație, Alinutza face să nu vă dispară gustul minunat al cuvintelor; „m..ie”, „m..ie, „m..ie”.

Aproape o oră aceste cuvinte au fost pe buzele unor persoane cât timp au stat în stradă să o aștepte, pentru că nici o dată nu este punctuală la evenimente când își anunță prezența.

O femeie, clar cu sânge-n instalaţie, face armată cu cei pe care-i are în subordine. Femeia, nimeni alta decât Alinutza, Gorghiu nu alta, i-a aliniat ca la apel pe cei din PNL, asta nu odată, ci de fiecare dată când trebuie să-şi facă apariţia pe la câte un eveniment.

Aşa s-a întâmplat şi la zilele comunei Rucăr. Gaşca de liberali a sosit, pusă la patru ace şi s-a oprit la intrarea pe stadion. Nu erau în formulă completă, nu apăruse diva cu cohones, cea căreia, se pare că, îi place să se lase aşteptată.

Au stat la poartă preţ de o oră, au privit în zare, apare buzduganul, nu apare, vine doamna, nu vine, dar unde să intre ei ca oile răvăşite, fără şefa de la centru? Aşa că fie ei senatori sau ditamai directorii, au aşteptat spăşiţi să vină săgeata….

Si a apărut, îmbrăcată ca fetele de la fermele Texane, numai că nu era călare, caii sau ce sunt ei, erau aliniaţi şi cu plecăciunea la purtător!

Ultimele Știri

A vrut să înlocuiască display-ul telefonului la un service, dar a avut parte de surpriza vieții lui!

Un ieşean a avut parte de surpriza vieții lui, după ce a dorit să-și repare telefonul la service-ul Gadget...

Alte știri din aceeași categorie