Culmea tupeului… conducea fără permis prin țară!

Culmea tupeului… conducea fără permis prin țară!

Tupeul, pare la el acasă, dacă e să ne referim la un bărbat din Berevoieşti care, conduce de ani de zile, fără permis, iar atunci când era verificat de cei de la Rutieră, se dădea drept fratele lui, cu care seamănă, unul din cei 4 fraţi care deţine permis de conducere.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, cadrele Biroului Rutier Câmpulung, au desfăşurat o activitate de verificare şi control a partricipanţilor la trafic, acţiune derulată pe zona de competenţă a Poliţiei Câmpulung. În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au oprit spre verificare un autovehicul în care se aflau două persoane, conducătorul auto şi o pasageră. Cel care se afla la volanul maşinii de transport marfă, la solicitarea documentelor care atestă calitatea de conducător auto, respectiv permis de conducere, omul, le-a spus poliţiştilor că nu are documentele la el, dar le-a dat datele de identificare pentru a li se confirma ca deţine permis de conducere.
Cum de orice poţi scăpa, dar nu de rutierii de la Câmpulung, ghinionul l-a pândit pe bărbat, astfel că poliţiştii de la Rutieră au avut îndoieli că omul ar spune adevărul, aşa că au început sa cerceteze mai atent, aşa au descoperit, ce nu ar fi crezut vreodată.
Luca M., de 24 de ani din Berevoieşti, conducea fără probleme, nu deţinea permis de conducere, iar la verificările poliţiştilor se dădea drept fratele său, unul din cei 3 pe care-i mai are, care deţine permis, şi cu care Luca M. Seamănă leit.
Numai că, dacă poliţiştii de la Brigada Autostrăzi nu au văzut că e o problemă, pentru că Luca M. fusese oprit cu o oră înainte de cei de la Autostrăzi, cei de la Rutieră de la Câmpulung, au „mirosit” că e ceva care nu se leagă, aşa că au început cu întrebări despre data naşterii, despre prenumele copiilor, lucruri pe care Luca, a început să le bâjbâie, astfel că poliţiştii musceleni au intrat la bănuieli. După două ore de verificări, poliţiştii de la Câmpulung, au realizat ce se întâmplă.
Luca M., de 24 de ani nu deţine permis de conducere. El a mers cu maşina dându-şi indentitate falsă, adică pe a fratelui său, care deţine permis şi cu care seamănă leit, sau aproape leit. Un alt indiciu al oamenilor legii a fost faptul că Luca, nu a ştiut amănunte despre familia sa, de fapt, familia fratelui să care deţine permis de conducere, aşa ca rutierii musceleni au realizat că bănuielile li se confirmă.
Mai mult, oamenii legii musceleni au descoperit că Luca M. făcea transport de material lemnos din Muscel spre Bucureşti, iar omul trecuse neobservat de nenumărate ori din Argeş spre Capitală. Acum, i s-a înfundat, odată ce a dat peste rutierii de la Câmpulung.
Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au întocmit pe numele lui Luca M. Dosar penal, pentru conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere. Este posibil ca Luca M., să fie luat la întrebări de procurorii musceleni şi pentru fals în declaraţii.

About The Author

Related posts