19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Cum folosim potenţialul echinocţiului de toamnă?

Alte Știri

Pe 23 septembrie 2015 are loc echinocţiul (sau echinoxul) de toamnă, eveniment ce marchează începutul toamnei astronomice în emisfera nordică şi al primăverii în emisfera sudică (unde are loc echinocţiul de primăvară). Soarele va trece prin punctul autumnal, unul din cele două puncte în care ecliptica intersectează ecuatorul ceresc. Ca urmare, ziua va fi egală cu noaptea şi va descreşte până la solstiţiul de iarnă.

Miercuri, 23 septembrie este o zi a echilibrului şi a armoniei, iar vibraţiile solare încep să fie încărcate de frumuseţea şi deschiderea specifice semnului Balanţei. Este mai mult echilibru în viaţa noastră, atât în interior, cât şi în exterior. Aşadar, petreceţi-vă această zi, în deplină bucurie, veţi iubi şi veţi fi iubiţi, veţi avea pace, veţi primi pace, veţi fi fericiţi, veţi primi fericire. Toate acestea se vor contabiliza la conte maxime. Şi extremele vor fi pe măsură! Veţi urî, veţi avea parte de ură pentru o perioadă lungă de timp, veţi face rău oamenilor, pedeapsa va fi pe măsură şi lista este extrem de lungă. Fiecare zodie din horoscop va avea un plus de bine şi de rău în funcţie de energie de care va beneficia la începutul toamnei astronomice.

Pentru Fecioare, Marte în propriul semn solar aduce un surplus de energie şi un îndemn suplimentar spre acţiune. Fecioarele vor căpăta forţa de a se implica în diverse proiecte pline de success.

Pentru o perioadă, Balanţa nu mai este la fel de sinceră şi deschisă pe cât  şi-a obişnuit apropiaţii. Nativii au diferite preocupări secrete, exclusiv personale, despre care preferă să nu vorbească cu nimeni.

Scorpionul se implică în activităţi de grup, îşi pune propria energie şi pricepere inclusiv în folosul altora. Având însă grijă, ca de obicei, să nu renunţe total nici la libertate, nici la interesele proprii.

Săgetătorul se numără printre persoanele foarte active pe plan profesional. Ei sunt angajaţii care preiau proiectele mai importante, ei vorbesc mai mult în şedinţe şi tot ei primesc şi felicitările, şi primele normale.

Capricornul ţinteşte scopuri foarte înalte, fără să mărturisească neapărat acest lucru. Totuşi, fiecare mic pas pe care îl face are în spate o idee ambiţioasă, ducând spre o destinaţie îndepărtată şi înaltă.

Vărsătorul este concentrat pe latura materială a vieţii, căutând şi găsind diferite modalităţi de a-şi suplimenta câştigurile.

Peştii beneficiază din plin de protecţie şi, de asemenea, încheie parteneriate şi colaborări foarte reuşite. Se pricep să câştige încrederea persoanelor din jur, cu firea lor sinceră şi sensibilă.

Berbecul se ocupă în mod activ de starea de bine a propriului organism. Nu trebuie să vă miraţi dacă îi vedeţi făcând un abonament la o sală, începând să facă jogging sau devenind preocupaţi de vitaminele şi mineralele din mâncarea pe care o consumă.

Taurul este înclinat mai degrabă spre distracţie şi plăcerile trupului. Căutarea confortului şi a diferitelor modalităţi de a se simţi bine pare să fie preocuparea principală.

Gemenii muncesc la serviciu strict cât este nevoie, deoarece sunt mai preocupaţi de propria casă. Asemenea ursului care toamna îşi pregăteşte bârlogul pentru iarnă, şi ei fac diferite modificări şi îmbunătăţiri în propriul domiciliu.

Racul este destul de împrăştiat, în perioada următoare. Începe multe activităţi, îşi ia tot felul de angajamente, se apucă să studieze noi domenii.

Leul manevrează sume importante de bani, care însă circulă în ambele direcţii: atât spre, cât şi dinspre portofelul său. Face investiţii, dar face şi cheltuieli, plăteşte datorii, dar este posibil să facă altele, îşi cumpără de asemenea şi ceva lucruri frumoase.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie