6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Alte Știri

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care poartă numele unui animal, anunță instituția, pe pagina oficială de Facebook.

Astfel, pe 4 octombrie, când se sărbătorește Ziua Mondială a Animalelor, în intervalul 10.00- 20.00, muzeul primește gratuit oaspeții care au numele unui animal.

„Vă așteptăm marți, 4 octombrie 2022, la Muzeul Antipa, să sărbătorim împreună Ziua Mondială a Animalelor! Cu acest prilej, vă anunțăm că toți vizitatorii care poartă numele unei vietăți din lumea necuvântătoarelor au acces gratuit în expoziția permanentă!

Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa!

Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor”, e postarea citată.

Ultimele Știri

Descoperirea cu multe zerouri făcută de cea mai tânără primăriță de la Corbi

După mai bine de 20 de ani de muncă în cadrul Primăriei Corbi, contabila Elena Groșanu a ajuns în...

Alte știri din aceeași categorie