Dacă au rupt utilajele performante, muncitorii au trecut la târnacoape!

Dacă au rupt utilajele performante, muncitorii au trecut la târnacoape!

Dacă au rupt utilajele performante, muncitorii au trecut la târnacoape! Numai la Câmpulung se poate întâmpla acest lucru! O lucrare de importanță maximă pe un drum național a fost abandonată din cauza celui care a făcut proiectul.

Autoritățile locale trebuie să plătească mult mai mulți bani pentru că s-au rupt utilajele atunci când muncitorii s-au apucat de lucrare.

Proiectul de reabilitare a podului de la Apa Sărată făcut din birou și nu la fața locului, a condus la adevărate surprize în teren. Firma constructoare a început excavările și forajele dar nu a putut depăși limita a patru metri pentru că a dat de un zid confecționat din beton și piatră. Studiile efectuate înainte nu au arătat prezența acestor blocaje în lucrare.

Forajele au fost făcute degeaba și lucrările s-au oprit. Până când se va găsi o altă soluție cei care tranzitează DN 73 trebuie să stea la cozi lungi la semafoarele montate în zonă, de parcă nu sunt sătuit de cele care au fost puse de cinci ani încoace pentru reabilitarea drumului care leagă Piteștiul de Câmpulung apoi de Brașov.

About The Author

Related posts