Dacia Duster Army şi vechile Dacii, vedete la Zilele Oraşului Mioveni

Dacia Duster Army şi vechile Dacii, vedete la Zilele Oraşului Mioveni

Maşinile istorice Dacia au fost expuse în centrul civic al Mioveniului, cu ocazia Zilelor Oraşului care au avut loc în perioada 26 – 29 iunie 2015. Acestea au atras atenţia publicului, mulţi dintre vizitatori apelând chiar la un selfi cu bătrânele Dacii. Pe lângă autoturismele româneşti au mai fost expuse maşini de rally ce au fost prezentate de piloţii lor şi maşini istorice din cadrul Retroclub România.

Modelul «Army», fabricat pentru soldaţi

Senzaţie a făcut şi Dacia Duster ,,Army” cu şenile care a fost conceput de uzina Dacia pentru armată. Vehiculul are accesorii speciale pentru funcţionarea în teren accidentat, dar şi opţiuni luate direct din sectorul armat. SUV-ul este dotat cu anvelope Simex Mud-Terrain, scuturi de protecţie sub caroserie şi un roll-cage exterior. Dacia Duster Army este un vehicul 4×4 echipat cu un motor Diesel de 110 CP. Duster Army respectă standardele militare NATO pentru această categorie de vehicule, având capacitatea de a fi aeropurtat. Dispune de protecţii exterioare suplimentare şi sisteme de conexiune mecanică şi electrică cu alte vehicule militare (prize electrice de 12V şi 24V şi dispozitive de remorcare şi tractare, inclusiv troliu electric). Sistemul de iluminare „black out” şi vopseaua aplicată îi asigură camuflajul în operaţiunile militare.

Pick-Up Army este un vehicul 4×4 cu 2 locuri, echipat cu un motor Diesel de 110 CP, transformat dintr-un DUSTER de serie, în colaborare cu carosierul ROMTURINGIA. Vehiculul dispune de protecţii exterioare suplimentare şi este dotat cu echipament militar de supraveghere.

 

About The Author

Related posts