Dacia Duster cu ŞENILE pentru Salvamont Argeş, marca Romturingia!
Dacia Duster cu ŞENILE pentru Salvamont Argeş, marca Romturingia!

Dacia Duster cu ŞENILE pentru Salvamont Argeş, marca Romturingia!

Firma ROMTURINGIA din Câmpulung, reprezentată de managerul Ioan Stelian a primit TROFEUL „FABRICAT ÎN ARGEȘ”, la Muzeul Golești, în prezenţa a mii de argeșeni veniți din toate colțurile, județului, țării și lumii.

Trofeul i-a fost înmânat lui Ioan Stelian de către preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu cel care a făcut o promisiune serioasă.

dscn5659,,Ne bucurăm că aţi expus produsele pe care le fabricaţi, adică maşini blindate, ambulanţe, maşini frigorifice, şenilate, etc. Cei de la Salvamont Argeş m-au rugat să îi ajut să achiziţioneze o şenilată pentru intervenţii şi m-au convins, acum că am văzut-o cum arată.

dscn5657Ne dorim să avem o colaborare bună, pentru că este nevoie de tot ceea ce faceţi, pentru argeşeni”, a declarat Dan Manu.

Produsele Romturingia sunt multe dar le puteţi găsi AICI!

ioan-stelianEmoţionat, managerul Ioan Stelian a urcat pe scenă pentru a-şi ridica premiul. Modest din fire, ca de fiecare dată, managerul Ioan Stelian a declarat că premiul este al tuturor muscelenilor care au reuşit să ducă mai departe producţia auto, dispărută din anul 2001, o dată cu închiderea uzinei ARO. Prin multă muncă, a fost posibil acest lucru, iar acum Romturingia poate veni în sprijinul cetăţenilor cu fel de fel de produse pe termen foarte lung, îmbunătăţiri aduse autoturismelor pentru diverse evenimente sau intervenţii rapide, sau dificile, a mai adăugat managerul Ioan Stelian.

About The Author

Related posts