Dacia versus Volkswagen pe raza comunei Berevoeşti!

Dacia versus Volkswagen pe raza comunei Berevoeşti!

Dacia versus Volkswagen pe raza comunei Berevoeşti!

Accident rutier soldat cu victime pe raza comunei Berevoeşti! Totul s-a soldat cu vătămarea corporală a unei femei şi însemnate pagube materiale.

Marţi, au fost trei ceasuri rele pentru doi bărbaţi, unui din comuna Berevoeşti, celălalt din Rucăr. Accidentul s-a produs pe drumul spre satul Gămăceşti, acolo unde conducătorul auto Bogdan Dumitru V. de 28 de ani din comuna Rucăr, care se deplasa spre Gămăceşti, într-o curbă la dreapta, se pare că a pierdut controlul asupra maşinii, o Dacia, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un autoturism condus de Aurel Ş. de 42 de ani din Gămăceşti, care rula din sens opus la volanul uniu autoturism Volkswagen.

Din impact, pasagerul  din autoturismul Volkswagen, soţia lui Aurel Ş., a fost rănit şi a fost transportat la spitalul din Câmpulung cu o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Impactul a fost deosebit de puternic, astfel că autoturismul Volkswagen a fost destul de avariat.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările în vederea stabilirii gradului de vinovăţie a părţilor implicate în accident. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

About The Author

Related posts