Dacian Cioloș ajunge în Pitești pentru a strânge semnături!
Dacian Cioloș ajunge în Pitești pentru a strânge semnături!

Dacian Cioloș ajunge în Pitești pentru a strânge semnături!

Dacian Cioloș ajunge în Pitești pentru a strânge semnături! Președintele PLUS, Dacian Cioloș, vineri marți, 5 martie, la Pitești, pentru a se alătura câtorva voluntari argeșeni în campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaților Alianței 2020 (USR PLUS) la alegerile europarlamentare.

Dacian Cioloș va fi prezent la Pitești începând cu ora 11:30, în fața Magazinului Trivale și va rămâne în zonă pentru a strânge semnături aproximativ o oră și jumătate. Dacian Cioloș va veni la Pitești împreună cu Andrei Lupu și Raul Pop-coordonatori regionali PLUS Sud Muntenia și alături de alți membri importanți din PLUS.
Piteștiul este prima locală din cadrul unei caravane naționale de strângere de semnături pentru susținerea candidaților Alianței 2020 (USR PLUS) la alegerile europarlamentare.
Fost comisar european pentru agricultură și dezvoltare rurală și fost prim-ministru, Dacian Cioloș este legat și afectiv și profesional de Pitești și Argeș.
În 1995 a fost consultant pe probleme de analiză socio-economică pentru proiectul de dezvoltare agricolă și rurală din județul Argeș, iar în perioada 1998-1999 a fost director de program pentru proiectul de dezvoltare rurală din județul Argeș, având biroul în incinta Consiliului Județean Argeș.
În aceste perioade, Dacian Cioloș a lucrat la proiectul de cooperare descentralizat între județul Argeș și Departamentul Savoia din Franța și a coordonat un Program de dezvoltare rurală în nord-vestul județului Argeș, într-un pilot din 12 comune, situate pe Valea Vâlsanului Mușătești, Brăduleț), Valea Argeșului (Aref, Corbeni, Albești de Argeș, Cicănești, Valea Iașului, Valea Danului).

About The Author

Related posts