Darurile câmpulungenilor au ajuns la persoanele afectate de inundațiii

Darurile câmpulungenilor au ajuns la persoanele afectate de inundațiii

Darurile câmpulungenilor au ajuns la persoanele afectate de inundații.

La inițiativa preotului Ciprian Dragomir  de  la biserica Parohiei „Adormirea Maicii Domnului” – Fundeni care a demarat colecta de vară pentru ajutorarea celor în nevoi din sudul județului Arges și pentru cei cuprinși de inundații s-au strâns 4 tone de ajutoare.

Toate acestea tone ce conțin haine, încălțăminte, jucării, detergenți, apă și alimente vor ajunge la credincioșii din Popești, Slobozia Trăsniți, Râca, Bucov, Purcăreni și la parohii din sudul județului Argeș. Cele mai multe alimente au fost aranjate în 100 de pachete la biserică de Anca Bortoș și Elena Roșu.

,,Darurile câmpulungenilor au fost foarte bine primite și au constituit o surpriză mare pentru ei, deoarece rar primesc colecte în această zonă extremă a județului Argeș.

Bineînțeles că cele mai dorite au fost jucăriile, care, de data aceasta chiar s-au ajuns! De obicei avem prea puține pentru copiii prezenți!

Surplusul de alimente și haine le-am dus la Centru „Sfântul Nectarie” de la Parohia Lada – Teleorman (Asociația „Mana Cerească”), unde mai fusesem acum câțiva ani și unde mănâncă zilnic circa 100 de copii săraci și bătrâni bolnavi!”, a scris preotul Ciprian Dragomir pe pagina de socializare a bisericii.

Următoarele două acțiuni o colectă de alimente, rechizite și detergenți pentru copiii de la Valea Plopului – Valea Screzii va avea avea loc în data de 14 iulie. Data pentru o altă colectă de toamnă a parohiei Fundeni cu alimente, haine aranjate, detergenți, rechizite și jucării a fost stabilită la începutul lunii octombrie.

About The Author

Related posts