De 6X concurs! Niciun arhitect nu vrea la primăria Câmpulung!

De 6X concurs! Niciun arhitect nu vrea la primăria Câmpulung!

A intrat în istoria administraţiei locale! Un post vacant să fie scos la concurs de şase ori pentru că niciun arhitect nu vrea să se angajeze la primăria Câmpulung.

Din lipsa PUG-ului şi a încurcăturilor create la Urbanism de către foştii angajaţi toţi fug de această responsabilitate, chiar dacă este plătită bine.

Aşa cum vă spuneam Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Câmpulung, judeţul Argeş.

CITIŢI ŞI: De cinci ori scos la concurs! Postul de arhitect şef nu îl vrea nimeni…

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul arhitectură sau în domeniul urbanism cu studii de masterat sau postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului conform art. 36 indice 1 lit. b) din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului şi urbanismului, cu modificările şi completările ulterioare;
  • atestat Registrul Urbaniştilor din România;
  • studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
  • cunoştinţe de operare pc – nivel mediu.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 05 martie 2018: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 04 aprilie 2018, ora 09:00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor PC;
  • 04 aprilie 2018, ora 11:00: proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

About The Author

Related posts