Cu toții suntem obișnuiți ca atunci când facem mujdei, după ce pisăm usturoiul să-l frecăm cu sare și cu ulei. Ei bine însă, potrivit specialiștilor nu este deloc bine să facem acest lucru. Iată care este, de fapt, motiv pentru care nu este recomandat acest obicei. Cu siguranță nu o să mai pui de acum înainte!
Încă din vechi strămoși, în mod tradițional, românii obișnuiesc să pună sare în deliciosul mujdei de usturoi, însă potrivit specialiștilor nu este o metodă sănătoasă pentru corpul nostru, ci din contră.
De ce nu se pune sare în mujdei
Ei bine, cu siguranță ești curios de ce nu se pune sare în mujdei, fiindcă oricine face acest lucru, astfel că noi îți dezvăluim faptul că în usturoi există câteva substanțe care sunt extrem de benefice corpului nostru, care însă în contact cu sare își pierd proprietățile. Continuarea o găsiți AICI.