De două ori într-un an… aşa i s-a spart magazinul vicelui din Rucăr!

De două ori într-un an… aşa i s-a spart magazinul vicelui din Rucăr!

În primăvară şi în toamnă, aşa i s-a spart magazinul vicelui de la Rucăr. De două ori în 2017. Pagubele sunt tot în jurul sumei de 20.000 lei.

În noaptea de 29 spre 30, magazinul familiei vicelui din Rucăr, Ion Pârnuţă, a fost spart. Magazinul este situat într-o zonă destul de tranzitată şi mai mult, este vecin cu Secţia de Poliţie Rurală Rucăr, vis-à-vis de PECO Rucăr, am putea spune că e într-o zonă centrală a comunei. Cum au prins curaj spărgătorii să dea iama prin produsele din magazin, nu putem şti, poate faptul că spărgătorii din noaptea de 9 spre 10 aprilie 2017 nu au fost prinşi, iar acesta să fie lait-motivul acţiunii lor.

Spargerea pare copiată din filmele americane, asta pentru că, indivizii, mascaţi, au venit, au forţat uşa, au intrat, au luat şi o roabă pe care au umplut-o cu ţigări, băutură, produse alimentare, vopsea de păr, ultimul produs probabil pentru a face daruri iubitelor, doar nu să îşi vopsească podoaba capilară… nu ştim.

Au pus bunurile în roabă şi au plecat în noapte. Nimeni nu a observat nimic…

Aşa s-a produs şi spargerea din primăvară. Un autoturism marca BMW, fără plăcuţe de înmatriculare, a oprit, câţiva indivizi mascaţi au pătruns în magazin, au furat tot cam aceleaşi produse, ţigări, alcool. Întreaga operaţiune a durat câteva minute, după care şi-au luat tălpăşiţa. Paguba produsă în primăvară s-a ridicat la suma aproximativă de 25.000 lei. Atunci, camerele de supraveghere ale magazinului au surprins hoţii în timp ce coborau din autoturism, însă degeaba.

Şi în acest caz, ca şi în cel din aprilie, poliţiştii au demarat cercetările în vederea identificării făptaşilor.

 

About The Author

Related posts