De frică că o mărită părinții cu forța, a fugit după altul!

De frică că o mărită părinții cu forța, a fugit după altul!

De frică că o mărită părinții cu forța, a fugit după altul! Încă se mai practică acest obicei în rândul persoanelor de etnie romă din Argeș. O tânără în vârstă de 16 ani, a fugit de două ori de acasă, în ultima săptămână, de fiecare dată fiind găsită de poli­ţişti şi dusă înapoi la părinţi.

A fost sesizată Direcţia Ge­nerală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Ar­geş după ce  oamenii legii au aflat din ce motiv fuge fata şi nu mai vrea să stea în casa părintească.

Disperați, după ce au văzut cazul de la Caracal, părinții fetei au sunat la 112, duminică, 4 august și au anunțat că fata lor a fugit de acasă. A doua zi, fata a fost găsită în casa unui tânăr din Berevoești de către polițiști.

Marți pe data de 6 august, părinții au sunat din nou la serviciul 112 anunțând că fata a fugit din nou de acasă din Aninoasa. A fost găsită în aceeași locație, dar oamenii legii au mai depistat un mister.

Fata a decis să fugă de două ori pentru că părinții doreau să o mărite cu un băiat din Țițești, iar fata era îndrăgostită de cel din Berevoești. Urmează acum o anchetă socială și dacă se va stabili că fata este forțată să se mărite, va fi plasată într-un centru de siguranță.

About The Author

Related posts