6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

DE LA CITITORI. Cum arată celebrul Hotel Regal din Câmpulung, prin interior în 2022. VIDEO

Alte Știri

DE LA CITITORI. Cum arată celebrul Hotel Regal din Câmpulung, prin interior în 2022.

VIDEO spune mai mult decât cuvintele noastre.

Litigiile pentru acest hotel au apărut în urmă cu 20 ani, fiind inițiate de nepoții lui Gheorghe I. Ștefănescu, din partea fiului acestui, care au decedat între timp. Acum se țin cu dinții de această proprietate în paragină, patru din cei cinci urmași.

Acțiunea de revendicare a întregului hotel continuă la Curtea de Apel Pitești. Pe rolul instanțelor se află două acțiuni ale moștenitorilor celui dintâi proprietar al Hotelului Regal împotriva administrației publice locale. În anul 2005 instanța le-a recunoscut dreptul asupra etajului acesta intrând în procesul de naționalizare.

După 15 ani aceștia s-au trezit că vor tot adică parterul, terenul de sub hotel, mansarda și subsolul părți ale construcției fosta proprietate a lui Gheorghe I. Ștefănescu, decedat în anul 1935.

Primarul Elena Lasconi dorește să le facă plângere penală pentru că induc în eroare organele judiciare. După cum se știe municipalitatea este proprietara parterului dar nu are tot pentru că o parte din spații au fost vândute de pe vremea fostului primar George Bălan.

Ultimele Știri

Descoperirea cu multe zerouri făcută de cea mai tânără primăriță de la Corbi

După mai bine de 20 de ani de muncă în cadrul Primăriei Corbi, contabila Elena Groșanu a ajuns în...

Alte știri din aceeași categorie