10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

DE LA CITITORI. Elevii din Câmpulung la un pas să învețe de acasă

Alte Știri

DE LA CITITORI. Elevii din Câmpulung la un pas să învețe de acasă. Deja unii părinți au intrat în panică, după ce, au apărut zvonuri conform cărora, cursurile la instituţiile de învăţământ, vor trece în online, asta datorită fondurilor pe care ar trebui să le aloce primăria Câmpulung pentru încălzirea sălilor de clasă.

„Am auzit de la câţiva părinţi acest aspect. Cum adică îi dă în online că nu au bani de căldură? Cum facem noi cu copiii? Nu mai plecăm la serviciu|? Nu e posibil aşa ceva. După atâta timp în online, bieţii copii au rămas în urmă cu învăţatul, sunt părinţi care nu au cum să îi ajute pe micuţi. Nu suntem de acord cu aşa ceva. Dacă se va întâmpla, facem scandal mare, nu mai stăm cu mâinile la spate”, spune mama unui elev al unei şcoli gimnaziale din Câmpulung.

Întrebată dacă este reală informaţia, primăriţa Elena Lasconi a spus că nu este nimic real, sunt pure invenţii, zvonuri care nu au nicio legătură cu realitatea.

Dacă este sau nu real, rămâne de văzut…

Ultimele Știri

Prima brăţară de supraveghere electronică a fost montată pe mâna unui bărbat

Astăzi, 3 octombrie 2022, la Iași a fost utilizată prima brățară de monitorizare. „Astăzi, 3 octombrie 2022, Poliția Orașului Podu...

Alte știri din aceeași categorie