De la o candelă după un răposat, era să rămână fără casă…

De la o candelă după un răposat, era să rămână fără casă…

De la o candelă după un răposat, era să rămână fără casă…

După ce că erau supăraţi pentru că decedase bunicul, un incendiu era să le distrugă toată casa. Este vorba despre o familie din Câmpulung, care locuieşte în cartierul Grui, pe strada Ion Ţicăloiu, la etajul al treilea.

Luni, familia a plecat cu răposatul la capela bisericii de care aparţin. A fost, probabil uitată o candelă aprinsă în unul dintre dormitoare. Candela a căzut în pat şi a aprins salteaua.

Spre norocul familiei îndoliate, un vecin a observat că din apartamentul de la etajul al treilea iese fum, astfel că a sunat la 112.

„Ieşea fum pe sub uşă, se simţea mirosul pe scări. Buine ca a sunat vecinul la 112 că altfel rămâneam pe drumuri, ne ardea tot blocul. Au venit maşinile de pompieri, au intrat şi au găsit salteaua în flăcări. Am înţeles că au uitat o lumănare aprinsă, sau o candelă, ceva de genul. Asta a picat pe pat şi a luat foc salteaua. Asta a ars mocnit şi a scos fum destul, bine că nu a fost altfel. Am mai văzut eu case arse din temelii de la o ţigară, sau o lumânare, aşa că, am scăpat uşor”, spune o vecină.

Pentru că scara blocului a fost inundată de fumul gros, pompierii musceleni au decis evacuarea persoanelor din bloc. Circa 20 de locatari au fost scoşi în faţa blocului.

După intervenţia pompierilor musceleni, focu a fost stins în timp util, nu s-a extins, iar pagubele materiale nu sunt însemnate.

About The Author

Related posts