De la un fier de călcat, un apartament a fost distrus de foc…

De la un fier de călcat, un apartament a fost distrus de foc…

De la un fier de călcat, un apartament a fost distrus de foc…

Panică într-un bloc din Pitesti. Un incendiu a izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea. Cauza – un fier de călcat uitat in priza de mama proprietarei.

Incendiul a avut loc in cartierul Găvana din Piteşti, acolo unde locatarii au vazut fumul iesind pe geamul intredeschis. Au sunat la 112 si doua masini de la pompieri plus o autoscara si un echipaj SMURD au fost trimise la interventie. Lea fost greu insa sa ajunga din cauza masinilor parcate si a gardului viu care imprejmuieste blocul.

Ca să intre si să stingă flăcările, pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa apartamentului pentru ca nu era nimeni acasă. Focul era in dormitor si se degaja mult fum.

Apartamentul îi aparţine unei familii care este plecată în Italia. Fusese renovat de curând şi era mobilat numai dormitorul. Mama proprietarei a mers în locuinţa fiicei şi a călcat ceva. A plecat si a uitat fierul de călcat în priză, acesta fiind cauza producerii incendiului. Întreg mobilierul din dormitor a fost distrus. Geamurile locuinţei au fost sparte şi pereţii înnegriţi de fum. Locuinţa are acum nevoie de o altă renovare.

About The Author

Related posts