De ziua lor, mai mulți pompieri argeșeni au fost avansați în grad!

De ziua lor, mai mulți pompieri argeșeni au fost avansați în grad!

De ziua lor, mai mulți pompieri argeșeni au fost avansați în grad! Astăzi, 13 septembrie, în Piața Vasile Milea din Pitești, pentru sărbătorirea Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a organizat şi desfăşurat un ceremonial militar și religios.

La această activitate au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, pompieri militari, rezervişti, dar şi reprezentanţi mass-media.

Pentru profesionalismul, devotamentul şi curajul de care au dat dovadă în executarea misiunilor ce le-au fost încredinţate, au fost avansate în grad înaintea expirării stagiului minim, următoarele cadre:

În gradul de locotenent colonel/maior Berevoescu Alin

În gradul de maistru militar clasa I/maistru militar clasa A II A Bardă Manuel

În gradul de plutonier adjutant:

 – plutonier major Bădiță Gheorghe;

– plutonier major Movileanu Ioan;

– plutonier major Pavel Robert-Marian;

– plutonier major Radu Marian Cristian;

– plutonier major Stancu Mihai;

– plutonier major Zaharia Cătălin Lucian.

Totodată, în semn de recunoștință pentru curajul, devotamentul și operativitatea de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor încredințate în ultimul an, au fost oferite diplome de onoare, următoarelor cadre:

– plutonier adjutant Ghenu Andrei;

– plutonier major Ghețea Florin;

– plutonier major Trică Marian;

– plutonier major Stoica Cristian;

– plutonier major Prioteasa Roberto Ionuț;

– plutonier major Stoicescu Adelin.

Tot astăzi, s-au organizat puncte de informare preventivă, de prim ajutor calificat și de prezentare a accesoriilor din dotare, pentru conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi la modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.

A fi pompier e mai mult decât o meserie, este o viață dedicată vocației de a face bine, de a ajuta și de a te pune în slujba celorlalți. De cele mai multe ori, pompierii sunt ultima speranţă de salvare pentru cei aflați în pericol.

 

About The Author

Related posts