Breaking News
Dealurile de la Corbi răsună a ROCK 100%
Dealurile de la Corbi răsună a ROCK 100%

Dealurile de la Corbi răsună a ROCK 100%

Dealurile de la Corbi răsună a ROCK 100%. Cea de-a doua editie a festivalului Stonebird a înregistrat în palmares o victorie datorită numărului mare de fani și anume 2000 veniți din aproape toată țara. Stonebird este cel mai amre festival de muzică rock din mediul rural din România.

Aproape 2.000 de fani veniţi din toată ţara au cântat şi dansat până la primele ore ale dimineţii de sâmbătă. Concertele primei zile au început cu Andrei Păunescu. A urmat o foarte plăcută surpriză-formaţia New Jersey din Italia, considerată cea mai bună trupă-tribut Bon Jovi din lume. De multe aplauze s-au bucurat şi Timpuri Noi, Dirty Shirt şi bineînţeles Cristi Minculescu, Valter& Boro. Apoi, la After Party, au concertat Ţapinarii şi Loud Inc.

Sâmbătă 10 august, seria concertelor va începe la ora 19.00 de trupa The ROCK-cea mai bună trupă-tribut AC/DC din Europa. Vor urca pe scena de la Corbi după aceea Alex Calancea Band, ZOB, Bucovina şi David Reece. La After Party, fanii îi vor putea urmări pe cei de la White Mahala. Va fi şi o zi specială pentru rockerul american David Reece, a cărui zi de naştere este chiar astăzi şi care va fi sărbătorit pe scena de la Stonebird.

Duminică 11 august, de la 12 va fi şi un inedit concert de matineu cu Mike Godoroja & Blue Spirit.

About The Author

Related posts