DEBUT DE AN ŞCOLAR: Liceele şi-au premiat elevii merituoşi!

DEBUT DE AN ŞCOLAR: Liceele şi-au premiat elevii merituoşi!

Debut de an şcolar pentru preşcolarii, elevii dar şi pentru profesorii din Câmpulung. La liceele din Câmpulung, festivitatea organizată cu ocazia deschiderii noului an şcolar a fost una simplă, fără politizarea evenimentului cum se întâmpla în anii precedenţi.

premiere elevi dinicu golescuDirectorii instituţiilor de învăţământ au decis să premieze pe toţi elevii merituoşi. La Colegiul Naţional ,,Dinicu Golescu”, directorul Petre Parghel le-a acordat diplome elevilor care au obţinut note de zece la Evaluarea Naţională, dar şi celor cu medii de zece obţinute în timpul anilor.

oficialitati dinicu golescuFestivitatea a durat maxim o oră, după care elevii au intrat în clase. Profesorii au boicotat evenimentul printr-un protest.

CITIŢI ŞI: Protest la un liceu din Câmpulung, în prima zi de şcoală!

La Colegiul Naţional ,,Carol I” a fost aceeaşi atmosferă. Din acest peisaj nu au lipsit preoţii care au ţinut o slujbă pentru elevi şi profesori.

festivitate carol IDirectorul, George Radu nu a premitat elevii merituoşi. A lăsat pe alţii să facă acest lucru. Bianca Andreea Godea a fost premiată pentru media 9,87 obţinută la Evaluarea Naţională de către Nicuşor Bănăţeanu, preşedintele Asociaţiei Negru Vodă.

21682591_248658348990523_442109860_oNicuşor Bănăţeanu a declarat public că prin această asociaţie vrea să ajute elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. De asemenea se implică în descoperirea de valori umane pe care să le promoveze şi să le susţină din punct de vedere financiar.

 

About The Author

Related posts