6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Deputatul exclus din PSD & călugărul-amant, înregistrați în timpul unei ”spovedanii”: ”Sunt un om mort! (…)

Alte Știri

Departamentul de Investigații Speciale al GÂNDUL revine cu informații zguduitoare, ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ, cu privire la cazul deputatului ex-PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, exclus sâmbătă seară din partid. Surse judiciare au dezvăluit reporterilor GÂNDUL că Parchetul ar fi fost sesizat printr-un email, pe 30 septembrie, în legătură cu presupuse fapte de agresiune sexuală care ar fi fost comise de parlamentarul PSD.

Acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cel puțin cu un călugăr, dar și cu un tânăr absolvent de Teologie. Apropiat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic ori de alte fețe bisericești, Aurel Bălășoiu a fost acuzat – în comunicatul PSD – de ”încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine”.

Informațiile obținute ÎN EXCLUSIVITATE de GÂNDUL îl plasează pe deputatul de Argeș printre acuzații de adulter, homosexualitate și, totodată, conduc și către o posibilă rețea de trafic de droguri și de escorte masculine. Așa rezultă dintr-o înregistrare uluitoare în posesia căreia au intrat reporterii speciali ai GÂNDUL.

Surse noastre susțin că pe respectiva înregistrare se aud deputatul Aurel Bălășoiu și un călugăr, cu care parlamentarul întreținea frecvent raporturi intime. Era, cu alte cuvinte, un soi de amant. În paranteză, reamintim că politicianul este căsătorit, are doi copii și mai mulți nepoți. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie