Deschiderea noului an şcolar la Lerești, moment de emoţie!
Deschiderea noului an şcolar la Lerești, moment de emoţie!

Deschiderea noului an şcolar la Lerești, moment de emoţie!

Deschiderea noului an şcolar la Lerești, moment de emoţie! Școlile și grădinițele din localitatea Lerești și-au deschis porțile pentru a-i întâmpina pe elevi, alături de părinţi şi de cadrele didactice. Emoţiile cele mai mari le-au avut, desigur, boboceii, care păşesc pentru prima oară pragul şcolii şi, apoi, pe cel al sălii de clasă. Au fost, însă, încurajaţi de părinţii iubitori şi de dascălii primitori, care îşi doresc condiţii bune şi sigure pentru activităţile şcolare.

Autorităţile locale prezente la eveniment au declarat mobilizare generală pentru a asigura, şi în acest an, un debut în siguranţă al noului an şcolar și o continuitate în cele mai bune condiții oferite de instituțiile de învățământ.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a început la Școala Gimnazială Voinești la ora 09:00, la Școala Gimnazială Nr.1 Lerești la ora 10:00, iar la Școala Primară Pojorâta la ora 11:00.

Deschiderea oficială a fost făcută de directorul Robert Maria, printr-un discurs, după care a urmat o slujbă oficiată de preotul Răzvan Caplan. Primarul Lereștiului, Marian Toader a fost însoțit la deschiderea școlilor de viceprimarul Adriana Cicu și  consilieri locali.

,,Sper că sunteți bucuroși că începeți un nou an școlar, cu toții suntem implicați în aceste activități de învățământ, misiunea dumneavoastră este să învățați, performanță se face la Lerești, rezultatele au dovedit acest lucru de-a lungul anului. Grădinița cu program prelungit pentru cei 20 de copii va avea continuitate și anul acesta, iar alți 50 de copii vor beneficia de o grădiniță cu program prelungit, după ce o nouă clădire se va construi”, a declarat primarul Marian Toader.

,,Vă doresc succes, rezultatele vor fi pe măsura frumuseții voastre, vreau să vă mulțumim tuturor, părinți, copii, cadre didactice pentru că ați fost alături de noi la activitățile pe care primăria Lerești le-a întreprins pe parcursul verii”, a declarat viceprimarul Adriana Cicu.

About The Author

Related posts