Diana Bumbeneci şi Ciprian Neculăescu au «împuşcat» primele locuri la tir!

Diana Bumbeneci şi Ciprian Neculăescu au «împuşcat» primele locuri la tir!

Ziariştii musceleni, fotoreporteri ori reporteri TV au intrat în competiţie, dar, de această dată s-au luptat cu… pistoalele.

Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele”, cu prilejul aniversării Centenarului Vânătorior de Munte, a organizat „Cupa Presei la TIR”, activitate ce a avut loc în poligonul Măgura. Categoria de armament din cadrul concursului a fost pistol calibru 9 mm. Înainte de executarea tragerilor, jurnaliştilor li s-au prezentat regulile şi măsurile de siguranţă în poligon, apoi, lt.col. Biţă Gabriel a predat  un „curs” despre mânuirea armamentului, operaţiunile pentru tragere, condiţiile şedinţelor executate şi regulamentul concursului. După acest moment de instrucţie, jurnaliştii au fost înscrişi pe listele de concurs şi apoi s-a dat startul acestei competiţii sportive, atât de aşteptată de ziarişti şi mai ales îndrăgită. Pentru a se învăţa cu arma, fiecare concurent a avut o manşă de reglaj în care a tras câte 5 cartuşe. Apoi, după ce fiecare a văzut cum se mânuieşte arma, cum trebuie ţintit, care e modalitatea de a trage la ţinta bust, ziariştii au trecut la concurs. Au tras în concurs câte 5 cartuşe. După manşa de concurs, la fete s-a impus o manşă de baraj, asta pentru că Bianca Oancea şi Manuela Ionaşcu au obţinut acelaşi punctaj. După departajare clasamentul a fost următorul:

La fete: locul I – Diana Bumbeneci – Clar TV, locul II – Manuela Ionaşcu – Muscel TV, locul III- Bianca Oancea – Clar TV.

La băieţi: locul I – Ciprian Neculăescu, Galaxy FM, locul II – Marius Odoroagă – Orion FM, locul III Gârtan Viorel – Ziarul din Muscel.

Pentru că tinereţea şi frumuseţea au fost întotdeauna premiate, organizatorii au ales şi tinerii care vor purta titlul de Miss şi Mister Pistol, este vorba despre Diana Bumbeneci şi Lucian Neculăescu.

About The Author

Related posts