Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Diana Eftene și Bogdan Oancea pe lista PSD Argeș pentru Camera Deputaților!
Diana Eftene și Bogdan Oancea pe lista PSD Argeș pentru Camera Deputaților!

Diana Eftene și Bogdan Oancea pe lista PSD Argeș pentru Camera Deputaților!

Fideli noilor principii democratice după care se ghidează noua conducere a organizației PSD Argeș și anume promovarea tinerilor în politică, a tinerilor cu școală și care nu au probleme de legalitate, cei doi musceleni, Diana Eftene și Bogdan Oancea sunt în cărți pentru a reprezenta zona de Muscel la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților.

Totuși, având în vedere rezultatul extrem de slab obținut la alegerile locale de Organizația Locală PSD Câmpulung condusă de Gheorghe Marin și Liviu Târoiu, mult sub scorul partidului pe județ, cea mai mare organizație zonală PSD, intenția conducerii județene este de a oferi un loc eligibil la aceste alegeri pentru zona Curtea de Argeș, cu rezultate mult mai bune.

Pentru Camera Deputaților primele trei poziții le vor primi Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu și Radu Vasilică (a cărui candidatură este extrem de contestată în cadrul organizației).

La Senat se pare că, Gheorghe Marin nu va mai prinde un loc eligibil datorită slabelor rezultate obținute la Câmpulung la alegerile locale.

Un cuvânt de spus pentru definitivarea acestei liste îl vor avea și primarii musceleni care ar trebui să-i susțină pe cei doi tineri politicieni în fața conducerii județene.

Pentru PSD Argeș este foarte important să recâștige și Muscelul, iar acest lucru sigur nu se va întâmpla dacă vor merge în fața alegătorilor fără reprezentanți de pe aceste meleaguri.

About The Author

Related posts