Din cauza neatenției un șofer era să o pățească rău de tot!

Din cauza neatenției un șofer era să o pățească rău de tot!

Din cauza neatenției un șofer era să o pățească rău de tot! Aflat la volanul autoturismului propriu, acesta a izbit violent un alt autoturism din faţă care oprise la trecerea de pietoni.

Un pasager aflat pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului lovit a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj SMURD şi dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului municipal, în vederea unor investigaţii amănunţite.

Nerespectarea distanței regulamentare față de un autoturism aflat în trafic prin cartierul Vișoi, pe un drum național, plus neatenția șoferului la volan a condus la producerea unui accident rutier care ar fi putut avea consecințe grave. Un autoturism marca Logan condus de o șoferiță din Câmpulung a oprit regulamentar la trecerea de pietoni din fața clinicii medicale acordând prioritate unui bărbat care se angajase în traversarea străzii. În acel moment Loganul a fost izbit violent din spate de un alt autoturism marca Ford condus de un bărbat de 52 ani din orașul de la poalele Mateiașului împingând astfel Loganul vreo 5 metri mai în față. În urma impactului pasagerul aflat pe scaunul din dreapta față al autoturismului Logan a suferit unele leziuni având nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Biroul Rutier dar și de la Criminalistică. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului rutier.

About The Author

Related posts