Directorul general al Dacia a vizitat Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni

Directorul general al Dacia a vizitat Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni
Miercuri, 2 decembrie 2015, directorul general al Dacia – Renault, Nicolas Maure a vizitat Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni.
Vizita a avut drept scop continuarea dezvoltării relaţiilor de parteneriat existente şi găsirea de noi proiecte viitoare.
Amintim că în luna iulie 2014, Grup Renault în România a semnat un protocol de parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș și cu Primăria Mioveni pentru înființarea și susținerea unor clase învățământ profesional cu profil mecanic, în cadrul Liceului Tehnologic de Construcții Mașini Mioveni.
Conform protocolului semnat cu instituția de învățământ, compania acordă lunar fiecărui stagiar, pe lângă suma oferită de stat, o bursă suplimentară de 200 de lei pe lună, pentru întreaga perioadă de studii (2 sau 3 ani de învățământ profesional). Acordarea bursei este condiționată de rezultatele la materiile școlare, prezența la cursuri și respectarea disciplinei școlare și în mediul profesional.
În plus, pentru anul școlar 2014 – 2015, cei 42 de elevi (clasele a IX-a și a X-a), au beneficiat de două perioade anuale de practică, în care au  avut parte de îndrumarea specialiștilor grupului, precum și de masă de prânz și transport gratuite și de echipamente de protecție a muncii.
De asemenea,susținerea Liceului Tehnologic de Construcții Mașini Mioveni include și: donații de mijloace tehnice (automobile, mașini și utilaje, echipamente) pentru formarea elevilor în laboratoarele liceului, formarea profesorilor de către specialiștii Dacia și Renault România, organizarea pentru elevi și cadrele didactice de vizite în Grupului Renault în România.

About The Author

Related posts