Directorul Mircea Avram, pe ultimul drum la Rucăr!

Directorul Mircea Avram, pe ultimul drum la Rucăr!

Directorul Mircea Avram, pe ultimul drum la Rucăr! Consilierul local și directorul Băncii Cooperatiste ,,Piatra Craiului” va fi condus pe ultimul drum astăzi, 28 decembrie, la ora 12:00. Acesta va fi înmomântat în cimitirul din Rucăr. 

Mircea Avram s-a stins din viaţă în a doua zi de Crăciun, la vârsta de 68 ani. Deşi se simţea bine şi nu dădea nici un semn de boală, unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni rucăreni, Mircea Avram, a părăsit fulgerător această lume în urma unui infarct.

Mircea Avram din anul 1992 a fost consilier local la primăria Rucăr. În perioada 2000 – 2004 a deținut funcția de viceprimar. În tot acest timp a fost și președintele comisiei juridice din primărie. În anul 2005 a fost ales președintele Băncii Cooperatiste ,,Piatra Craiului”, funcție pe care a deținut-o în mai multe mandate până în prezent. În anul 2019 avea proiecte mari pentru bancă, dar din păcate nu a mai apucat să le mai pună pe picioare.

Slujba religioasă de înmormântare şi funeraliile au loc astăzi, 28 decembrie a.c., la Biserica Joseni. Trupul neînsufleţit va fi înmormântat în curtea Bisericii Joseni.

About The Author

Related posts