Dispensar modern la Valea Iașului! Are și cabinet stomatologic!

Dispensar modern la Valea Iașului! Are și cabinet stomatologic!

Primăria Valea Iașului se pregătește să facă recepția la dispensarul uman din imediata apropiere a școlii și a grădiniței din satul Mustățești.

,,Clădirea este finalizată, iar din discuțiile pe care le-am avut cu cei doi medici de familie din Valea Iașului, mai optim ar fi să se mute în acel dispensar din primăvară. Vor să facă dotări suplimentare, având în vedere că le permite și spațiul. Au luat notă de spațiile care le sunt repartizate, iar acum se pregătesc pentru cele necesare. La nivelul județului Argeș, dispensarul este unul dintre cele mai moderne clădiri destinate acestor servicii medicale, avem spații pentru cele două cabinete medicale individuale, existente la nivelul comunei Valea Iașului. Mai avem un spațiu destinat unui cabinet stomatologic. Nu am găsit încă un medic stomatolog pentru acest cabinet, dar cu siguranță vom găsi pe cineva care să închirieze spațiul respectiv.

De asemenea, am creat spațiu și pentru o farmacie care să funcționeze după toate regulile în vigoare. Deci, nu va fi punct farmaceutic, ci farmacie care să aibă inclusiv spații de depozitare pe categorii de medicamente. Am rămas cumva impresionant și eu, văzând proiectul. Pentru un spațiu de farmacie, este nevoie de un număr de 12–13 cămăruțe, pe care noi le-am amenajat pentru ca cei care doresc să deschidă o farmacie acolo, ca să nu aibă probleme în obținerea licenței de funcționare”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

 

About The Author

Related posts