Dispensarul din satul Glavacioc a fost inaugurat!
Dispensarul din satul Glavacioc a fost inaugurat!

Dispensarul din satul Glavacioc a fost inaugurat!

Marți, 19 septembrie, în comuna Ștefan cel Mare, în prezența conducerii Consiliului Județean Argeș, președintele Dan Manu si vicepreședintele Ion Mînzîna, a prefectului Emilian Dragnea, a reprezentanților Casei Județene de Asigurări de Sănătate și ai Direcției Județene de Sănătate Publică Argeș și a primarilor localităților învecinate, a fost dat în folosință dispensarul uman în satul Glavacioc.

Investiția, în valoare de 520.000 lei, a constat în reabilitarea si dotarea unității medico-sanitare cu farmacie, cabinet medic, cabinet asistentă, sală de așteptare, grup sanitar și încălzire centrală. 

Invitații au fost întâmpinați tradițional, cu pâine și sare. După ceremonia de tăiere a panglicii inaugurale, de către prefectul județului Argeș, președintele C.J. Argeș, primarul comunei Ștefan cel Mare și medicul dispensarului, preoții de la Mânăstirea Glavacioc au ținut o slujbă de sfințire a noii unități medicale.

La această investiție, Consiliul Județean Argeș a contribuit cu suma de 235.000 lei, președintele Consiliului Județean Argeș dorind să asigure comunitatea si pe primarul Nicolae Vidan de toată susținerea în dezvoltarea localității.

”Ne-am asumat ca priorități maxime școala, cultura, sănătatea, după care urmează infrastructura. Doresc să vă spun, că, de un an și jumătate, de când suntem la conducerea Consiliului Județean Argeș, pe lângă această cofinanțare, pentru comuna dumneavoastră am alocat bani pentru un puț de apă, pentru cele două școli, de asemenea, am ajutat la modernizarea unui drum comunal. Deci, iată că ne pasă! Indiferent de coloratura politică, în administrație trebuie să facem ceva pentru toți locuitorii, indiferent de zonă – de deal, de munte sau de câmpie – pe obiectivele pe care ni le-am asumat. Să fiți convinși că împreună, în echipă, vom face ceea ce trebuie și ceea ce este necesar. Permanent vom fi alături de dumneavoastră!” – președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

About The Author

Related posts