DN 73, sau “şoseaua morţii”, şi-a mai luat un tribut!

DN 73, sau “şoseaua morţii”, şi-a mai luat un tribut!

DN 73, sau “şoseaua morţii”, şi-a mai luat un tribut!

Un bărbat de 55 de ani a decedat după ce s-a izbit cu maşina de un cap de pod. Bărbatul a decedat!

Sâmbătă după amiază, la 112 s-a anunţat ca pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, s-a produs o autoaccidentare, un autoturism a ieşit în décor şi s-a izbit de un cap de pod.

La faţa locului au plecat cadrele Detaşamentului de Pompieri din Câmpulung cu o autospecială şi echipajul SMURD dar şi echipa operativă a Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung. Conducătorul auto Săvescu Daniel de 55 de ani din Chiajna, se deplasa pe DN 73 la volanul autoturismului marca VW, cu direcţia de mers dinspre Piteşti spre Câmpulung.

Pe raza comunei Mihăeşti, s-a întâmplat ceva cu acesta pentru ca a făcut câteva mişcări bruşte stânga, dreapta, apoi s-a izbit violent de un cap de pod, spun martorii: “Eram în trafic în faţa lui. Am văzut maşina asta roşie cum să dus brusc spre stânga, spre dreapta, asta de câteva ori, apoi s-a dus ca o torpilă în capul podeţului ăsta. Am oprit imediat. Au mai oprit şi alţi şoferi. I-a sărit airbagul, era inconştient la volan acolo. Am încercat noi să vedem ce e cu el, dar nu răspundea. S-a sunat imediat şi la 112. Nu ştiu, nu-mi pot da seam ace s-a întâmplat cu omul ăsta. Nu mergea cu viteză, eu eram în faţa lui şi eu mergeam încet. Nu pot să va spun altceva, că nu ştiu”, spune unul dintre martori.

“Am auzit bufnitura şi am ieşit afară din casă. Era maşina aşa cum o vedeţi. Nu ştiu ce o fi făcut, dar pe aici pe drumul ăsta se tot întâmplă accidente, unul mai grav ca altul. Unii aleargă, alţii nu ştiu ce să zic că mai fac, oamenii ăştia parcă nu ţin la vieţile lor, parcă îi apucă moartea de mână şi îi trage la ea”, spune o femeie din zonă.

Șoferul, de 55 de ani, a fost extras din autoturism și predat, inconstient, echipajului SAJ. Cadrele de la Ambulanţă s-au chinuit să-l readucă în simţiri, însă acesta a decedat. Conducătorul auto a mai fost implicat într-un accident cu victimă.

De la acel eveniment, conducătorul auto circula cu dovadă. Aceasta a fost prelungită permanent, iar acum urma să expire pe 16 mai 2019.

Poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au demarat cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce anume a condus la producerea acestui accident soldat cu decesul conducătorului auto.

About The Author

Related posts