Doamnele social democrate din Parlament, şi-au dat întâlnire la Sinaia

Doamnele social democrate din Parlament, şi-au dat întâlnire la Sinaia

Organizația Femeilor Social Democrate a organizat în acest sfârșit de săptămână, la Sinaia o întâlnire a doamnelor deputat și senator din Parlamentul României având ca temă de discuție „Activitatea parlamentară, implicare și răspundere în procesul de elaborare a legilor”, organizată în parteneriat cu Fundația Friedrich Ebert (SPD Germania).

Reuniunea doamnelor social democrate are drept scop aprofundarea cunoașterii activității parlamentare, exemple de bune practici, dezvoltarea relațiilor interpersonale și promovarea spiritului de solidaritate în susținerea problematicilor feminine pentru a contribui determinant la reușita programului de guvernare, dar și la elaborarea unor legi bune pentru viața românilor.

La eveniment a participat şi deputatul Simona Bucura Oprescu care a dezbătut mai pe larg în faţa invitaţilor de la Sinaia, subiectul legat de implicarea parlamentarilor în procesul de elaborare a legilor.

Alături de delegaţie a fost primită cu pâine şi must, făcând şi o vizită la Castelul Cantacuzino din Buşteni, un „rival“ turistic pentru fosta reşedinţă de vară a lui Carol I din Sinaia.

 

About The Author

Related posts