Doi agenţi vor veni la Poliţia Câmpulung! Aceştia sunt din sursă externă!

Doi agenţi vor veni la Poliţia Câmpulung! Aceştia sunt din sursă externă!

Concurenţă acerbă pentru posturile vacante scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.  În perioada 03-07 octombrie şi-au depus candidatura 261 de persoane, în vederea participării la concursul organizat  pentru ocuparea din sursă externă a celor 21 de posturi vacante. 07 octombrie a fost ultima zi în care persoanele s-au putut înscrie la concurs.

Pentru cele 8 posturi de agenţi de ordine publică în mediul urban, respectiv 2 la  Secţia 2 Poliţie Piteşti, 2 la Secţia 4 Poliţie Piteşti, două la Biroul Ordine Publică Câmpulung şi 2 la Biroul Ordine Publică Curtea de Argeş s-au înscris 97 de candidaţi.

Pentru cele 13 posturi destinate încadrării directe ca ajutori şefi de post la posturile de poliţie Bughea de Sus, Căldăraru, Cetăţeni, Cicăneşti, Drăganu, Izvoru, Poenarii de Argeş, Poiana Lacului, Răteşti, Râca, Sălătrucu, Ungheni, respectiv Valea Iaşului s-au înscris 161 de candidaţi.  

Pentru postul de ofiţer la Poliţia Oraşului Coteşti – Formaţiunea de Ordine Publică Urban un candidat înscris, iar pentru reîncadrarea persoanelor care au avut calitatea de agent de poliţie, respectiv ajutor şef de post la Postul de Poliţie Băiculeşti, s-au înscris 2 candidaţi.

About The Author

Related posts