Doi pensionari s-au răsturnat cu maşina pe Mateiaş!

Doi pensionari s-au răsturnat cu maşina pe Mateiaş!

Doi pensionari s-au răsturnat cu maşina pe Mateiaş! Un conducător auto de 70 de ani, a pierdut controlul asupra maşinii şi aceasta s-a răsturnat. Evenimentul rutier s-a produs pe dealul Mateiaş. Norocul conducătorului auto şi al pasagerului a fost că maşina nu s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului, acolo unde este o vale destul de periculoasă.

Evenimentul rutier s-a produs, din câte spun poliţiştii, din cauza neadaptării vitezei de rulare pe o porţiune de drum cu serpentine, aşa cum este zona Mateiaş. Conducătorul auto de 70 de ani împreună cu soţia veneau dinspre Rucăr spre Câmpulung. Ghinionul a făcut ca, într-o curbă periculoasă bărbatul să piardă controlul asupra autoturismului pe care-l conducea, să iasă în afara carosabilului, să intre în şanţ şi apoi să se răstoarne pe pavilion. Sperietura a fost pe măsura accidentului, însă din fericire nici conducătorul auto şi nici soţia acestuia, pasager pe scaunul din dreapta nu au păţit nimic, cei doi au reuşit să iasă singuri din autoturismul aflat în afara părţii carosabile, pe pavilion.

De la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung au plecat pe Mateiaş o autospecială cu apă şi spumă, echipajul SMURD şi o ambulanţă.

Pentru că nu au suferit vătămări corporale, cei doi soţi nu au fost duşi la spital. Cercetările au fost făcute de poliţiştii de la Secţia de Poliţie Dragoslavele.

About The Author

Related posts